Iz Dubaija vegetom osvajaju tržište od 400 milijuna ljudi

Bez autora
Feb 16 2015

U skladu s planiranim rastom i razvojem na internacionalnom tržištu, na kojemu u sljedećih pet godina planira ostvarivati najmanje dvije trećine prihoda, Podravka je u Dubaiju (UAE) otvorila regionalni ured za Bliski istok i Sjevernu Afriku s kojim će na tim tržištima pokrivati čak 400 milijuna potencijalnih kupaca. Podravkin ured otvoren je u Jafzi (Jebel Ali Free Zone), jednoj od najvećih zona slobodne carinske trgovine u svijetu. Podržao ga je i Tariq Saqer Bin Ghalaita, potpredsjednik za globalne komercijalne i korisničke poslove korporacije EZW u sklopu koje posluje Jafza, a za direktora ureda imenovan je Nermin Salman, dosadašnji regionalni direktor Gorenja za Srednji istok, Iran i Sjevernu Afriku...

U skladu s planiranim rastom i razvojem na internacionalnom tržištu, na kojemu u sljedećih pet godina planira ostvarivati najmanje dvije trećine prihoda, Podravka je u Dubaiju (UAE) otvorila regionalni ured za Bliski istok i Sjevernu Afriku s kojim će na tim tržištima pokrivati čak 400 milijuna potencijalnih kupaca.

Podravkin ured otvoren je u Jafzi (Jebel Ali Free Zone), jednoj od najvećih zona slobodne carinske trgovine u svijetu. Podržao ga je i Tariq Saqer Bin Ghalaita, potpredsjednik za globalne komercijalne i korisničke poslove korporacije EZW u sklopu koje posluje Jafza, a za direktora ureda imenovan je Nermin Salman, dosadašnji regionalni direktor Gorenja za Srednji istok, Iran i Sjevernu Afriku.

Predsjednik uprave Podravke Zvonimir Mršić nedavno je najavio i fokus na Adria regiju, EU, Rusiju, zemlje CIS-a te tržišta Amerike, Australije... Nakon Dubaija krenulo se i u postupak registracije društva u Dar-es-Salaamu u Tanzaniji te predstavništva u Pekingu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik